Over Topgeschenken.nl

Topgeschenken.nl is dé webwinkel waar je eenvoudig de leukste geschenken kunt bestellen en laten bezorgen als cadeau. Wij bieden een aantrekkelijk assortiment geschenken zoals bloemen, fruitmanden, taarten, cadeaubonnen, wijn, champagne, bierpakketten, bonbons/chocolade, ballonnen, geboortegeschenken en wenskaarten. Het assortiment wordt continue uitgebreid waarbij wordt ingespeeld op de behoefte van onze klanten.

Topgeschenken.nl is oorspronkelijk in 2006 gestart als Wijnlatenbezorgen.nl. Hiermee werd de basis gelegd voor een webwinkel waarbij zowel particulieren als bedrijven binnen 24 uur een fles wijn of champagne als geschenk binnen heel Nederland kunnen laten bezorgen. De hierop volgende jaren werden steeds meer producten aan het assortiment toegevoegd en de dienstverlening verder uitgebreid.


1 leverancier voor alle geschenken

Als totaalleverancier van relatie- en personeelsgeschenken bedienen wij een groeiend aantal grote, midden- en kleine bedrijven. Vanwege de eenvoudige bestelwijze, snelle levering (dezelfde dag of binnen 24 uur) en mogelijkheid tot personalisatie kiezen steeds meer organisaties voor de dienstverlening van Topgeschenken.nl.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een bestelling. Dit kan middels één of meerdere business accounts via onze website maar ook door een rechtstreekse koppeling met de inkoopsoftware van uw organisatie. Ook voor uw financiële administratie bieden wij gemakzucht door middel van een maandelijkse, overzichtelijke verzamelfactuur welke geheel naar eigen wens kan worden opgemaakt. Topgeschenken.nl levert maatwerk aan haar klanten. Wij luisteren graag naar uw wensen met betrekking tot het plaatsen van bestellingen, de verzending en facturatie.

Bent u benieuwd welke voordelen en besparingen Topgeschenken.nl voor uw organisatie kan realiseren? Wij lichten dit graag telefonisch, per email of persoonlijk aan u toe!


Topgeschenken.nl zoekt nieuwe collega's!

Topgeschenken.nl blijft groeien! We verwelkomen steeds meer nieuwe klanten en werken ondertussen hard aan ons assortiment, de logistiek en natuurlijk onze webshops. Daarom zijn we opzoek naar nieuwe collega's om ons team te komen versterken!

Bekijk onze vacatures