Chocolade cadeau

Chocolade bezorgen

Bij Geschenkbezorgen.nl kunt u de lekkerste chocola bestellen. Naast de zorgvuldig geselecteerde ingrediŰnten is de chocola met veel liefde van onze patisserie gemaakt wat de kwaliteit bijzonder ten goede komt. Deze ambachtelijk bereidde chocola bezorgen wij binnen 24 uur in fraaie geschenkverpakkingen door heel Nederland. U heeft keuze uit een heerlijk assortiment chocolade met diverse mogelijkheden. Met een foto, logo, kaartje of brief maakt u van de bonbons een persoonlijk cadeau. Hierdoor zijn de bonbons ook uitermate geschikt als relatiegeschenk.

(meer)

Chocola bestellen

Het bestellen van de bonbons gaat eenvoudig middels het 4-stappenplan op de website. Ons assortiment chocolade is uitermate geschikt voor het bestellen van een verjaardagscadeau of als relatiegeschenk. De bonbons zijn verkrijgbaar in fraaie doosjes van 8 of 16 stuks en zijn al te bestellen vanaf ÚÚn doosje. Maar ook voor grote hoeveelheden bonbons kunt uiteraard bij ons terecht.

Chocola bezorgen

Voor de chocola geldt op werkdagen vˇˇr 17:00 uur besteld de volgende dag bezorgd. Alle bonbons worden dagelijks ambachtelijk bereid door onze patisserie. De heerlijke bonbons worden vervolgens binnen 24 uur bezorgd door heel Nederland.

Chocola met foto of logo

Bij Geschenkbezorgen.nl kunt u uw eigen unieke bonbons bestellen. Door het toevoegen van een foto of bedrijfslogo maakt u de chocola naast een smakelijke verrassing ook een lust voor het oog. Met deze bonbons maakt u zeker weten indruk bij familie, vrienden of zakelijke relaties.
v.a. € 11,95
v.a. € 11,95
v.a. € 18,95